Faciliteiten en kisten

Ons bedrijf biedt naast expertise ook over de nodige uitvaartfaciliteiten zoals een bedkoeling; kinderkoeling, multi- en kistkoeling met rokken in verschillende kleuren. Ook onze rijdende baar heeft meerdere rokken. Als er thuis geen geschikt bed aanwezig is voor een bedopbaring, dan heeft Uitvaartservice De Haan een neutrale opbaarplank voor de opbaring.

Wanneer de omstandigheden juist zijn, bestaat de mogelijkheid om op te baren door gebruik te maken van Biosac 200. Dit past in ons streven duurzaam te werken.

Wij hebben een groot aantal kisten op voorraad van leveranciers als Akidia, Hoogland en Unigra. Natuurlijk kunnen ook opbaarplanken en kisten van andere leveranciers worden besteld en bij ons worden afgeleverd.

Download hier ons informatieboek uitvaartkisten (PDF).

Duurzaam met een verhaal

In het kader van duurzaamheid, zijn wij recent in bezit gekomen van 2 modellen uitvaartkisten die zijn gemaakt van oud Europees grenenhout uit de Houthaven van Zaandam. Hout van rond de 80 à 90 jaar oud, dat is bewerkt in Heiloo tot uitvaartkisten, bekleed met katoen aan de binnenzijde. De afmetingen zijn 58 x 197 cm (kleine afwijkingen in afmetingen zijn mogelijk) en buitenmodellen kunnen in overleg worden gemaakt.n  De prijs van de kisten is € 375 per stuk (incl. btw).

Uitvaartkist De Haan Duurzaam
Uitvaartkist De Haan Duurzaam
Uitvaartkist De Haan Duurzaam recht
Uitvaartkist De Haan Duurzaam recht
Call Now Button