Bedrijf

Uitvaartservice De Haan

Peter de Haan van Uitvaartservice Peter de HaanAls voormalig koster had ik regelmatig te maken met uitvaarten. Al snel werd ik gevraagd te gaan dragen, een eervolle bezigheid. Van het één kwam het ander en in een aantal jaren heb ik mij ontwikkeld van drager tot verzorger en uiteindelijk ook tot uitvaartbegeleider.

Het was mijn droom mijn werkzaamheden op mijn eigen wijze invulling te kunnen geven, met de waarden die bij mij en mijn kwaliteiten passen. Daarin nemen dienstbaarheid, geduld, flexibiliteit, integriteit en organisatievermogen een belangrijke plaats in. Samen met mijn team overledenenverzorgers en chauffeurs bied ik kwaliteit op het gebied van de laatste verzorging, het overbrengen van overledenen en assistentie waar u – de uitvaartondernemer – dat nodig heeft. Onze professionaliteit staat voorop, onze bescheiden aanwezigheid én samenwerking met u vinden we belangrijk.

We doen dit werk in de uitvaartbranche sinds 2009, tot grote tevredenheid van onze groeiende groep opdrachtgevers. Onze toegewijde medewerkers bieden u de service en kwaliteit die u van ons mag verwachten. Facilitair ondersteund door ons uitgebreid wagenpark en alle uitvaartbenodigdheden.

Wij zijn er voor u vanuit ons motto: Het is uw visie en wij helpen u om die uit te dragen.

Peter de Haan

Call Now Button