Uitvaarthuis

Vanaf maandag 24 juni 2019 hebben we de deuren kunnen openen van Uitvaarthuis De Haan zodat opbaren en afscheid nemen mogelijk zijn. Hoewel nog het een en ander niet optimaal gereed is, waaronder de voorgevel, voordeur en aantal interne afwerkingen, hebben we gehoor willen geven aan het verzoek al wel open te gaan. Op 12 september hebben we de formele opening, die we koppelen aan het 10 jarig bestaan. Iedereen is dan welkom tussen 16.30 en 18.30 uur. Dan zal alles optimaal op orde zijn.

Uitvaarthuis De Haan, Amsterdam-Noord

Er zijn twee opbaarkamers, waar de naasten desgewenst ook 24 uur per dag terecht kunnen. Het Uitvaarthuis heeft een centrale ruimte met een keukentje. De nabestaanden kunnen daar altijd thee en koffie pakken.

De ruimtes zijn toegankelijk en warm ingericht, we vinden het belangrijk een toegankelijke sfeer te creëren en daarmee méér te zijn dan een functioneel rouwcentrum. Het is mogelijk in de centrale ruimte een bijeenkomst te houden, zoals een afscheidsbijeenkomst of condoleance. Het biedt plek aan maximaal 50 personen.

We zorgen graag voor een welkom gevoel!

Bel voor vragen en beschikbaarheid: 06-44022582.

Uitvaarthuis De Haan
Eudorinastraat 4, 1035 VE Amsterdam
Email: uitvaartservicedehaan@gmail.com
Tel: 06-44022582

Uitvaarthuis De Haan is een initiatief van Peter de Haan, eigenaar van Uitvaartservice De Haan.

Call Now Button