Home

het wagenpark van Peter de Haan Uitvaartservice

Wagenpark

Uiteraard bieden wij verschillende rouw- en volgauto’s. Zelfs een authentieke oldtimer behoort tot ons wagenpark. Bekijk hier alle foto’s van rouw- en volgauto’s.

Personeel nodig? Uitvaartservice Peter de Haan

Personeel

Extra personeel nodig? Ons personeel is ervaren en vakkundig en staat voor u klaar wanneer u het nodig heeft. Bekijk hier de foto’s van ons personeel

de faciliteiten van Peter de Haan Uitvaartservice

Faciliteiten

Wij beschikken over koelingen voor zowel kist-, plank- en bedopbaringen. Maar ook uitvaartkisten. Hebben de nabestaanden een special wens? Wij doen ons best deze te vervullen. Klik hier voor foto’s van onze faciliteiten.

Uitvaartservice Peter de Haan

Als uitvaartondernemer heeft u uw faciliteiten en personeel aangepast aan normale omstandigheden. Maar wat nu als er piekmomenten zijn? In dat geval belt u Uitvaartservice Peter de Haan. Wij kunnen u in deze piekmomenten helpen met vertrouwde handen en alle voorzieningen.

Neem contact met ons op!

Wij helpen u verder. Bel ons 06-44022582 of mail naar uitvaartservicedehaan@gmail.com. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Contactformulier 

Mobiliteit

Wij verzorgen voor u het vervoer van de plaats van overlijden naar de plaats van opbaring. Maar ook het statievervoer kunt u aan ons toevertrouwen: o.a. een authentieke oldtimer behoort tot ons wagenpark.

Hebben de nabestaanden een speciale wens voor het statievervoer dan kunnen wij u daarbij adviseren.

Personeel

Uitvaartbegeleiding is vooral mensenwerk. U zult als ondernemer niet snel besluiten dit werk aan een ander over te laten. Uitvaartservice Peter de Haan kan voor u echter wel de eerste opvang doen na een overlijden. Wij bereiden de nabestaanden voor op wat komen gaat, verzorgen het transport en eventueel de laatste verzorging, mogelijk samen met de nabestaanden. U kunt dan met de nabestaanden een afspraak maken om op een later tijdstip de uitvaart te regelen. Als het niet anders kan kunnen wij voor u een freelance uitvaartbegeleid(st)er regelen.

Faciliteiten

Uitvaartservice Peter de Haan beschikt over koelingen voor zowel kist-, plank- en bedopbaringen. Ook hebben wij complete plankopbaring sets. Hebben de nabestaanden een aparte wens? Vraag het ons en wij gaan ons best doen deze te vervullen.

Uitvaartkisten uit ons assortiment kunnen wij meestal uit voorraad leveren, als dit onmogelijk blijkt – bijvoorbeeld bij afwijkende maten – kunnen wij uw bestelling meestal dezelfde dag nog leveren. Een uitvaartkist kan ook in een speciale kleur worden gespoten, levering is vaak al de volgende dag mogelijk.

Service

Onze faciliteiten houden u flexibel.

  • Uitvaartservice Peter de Haan verzorgt voor u het transport van de overledene
  • Wij verzorgen voor u de eerste opvang
  • Wij doen voor u de laatste verzorging
  • Wij doen voor u de opbaring
  • Wij verhuren alle mogelijke opbaarattributen
  • Wij leveren u de uitvaartkist
  • Wij regelen voor u extra personeel